.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: California vagy Florida?
[+] Új hozzászólás írása
   csd 2012-08-14 14:40:15   
Alibi! Tudnank mailben beszelni? lennem par kerdesem miamirol. Nagyon koszonom!
   anita33 2007-11-28 21:32:32   

Szia!

Karácsony utáni nap mennénk a kedvesemmel Los Angelesbe (3 éj),majd onnan autóval Las Vegasba (5 éj)és itt is szilveszterezünk.Majd San Franciscóig (4 éj)mennénk tovább és onnan haza.Ajánlanál nekünk pontosabb útvonalat vagy hogy ezen a vonalon mi az amit feltétlenül nézzünk meg?

   albi 2007-10-30 16:18:29   
Halihó!

Kicsit bírok ideges lenni amiért írtam egy csomót ez meg kijelentkezett. Na neki futok újra.
California:Nemzeti parkok(Yosemite,Sequoia és Kings canyon,Redwood,Joshua Tree)
szórakoztató parkok (Six flags,Wet&wild,Universal Studio), Los Angeles, Beverly Hills,Holywood, sztárok háza,csillagok utcája,stb.Malibu,Santa monica, és az 1-es út végig az óceánparton ezeket mindenképp érdemes megnézni.A Las Vegasi kiruccanással vigyázni(csakis autópályán!)mert a Death Valley keresztül nekünk sikerült 15 órás útra tervezni.

Florida:Nemzeti parkok (nem sok van) de egy Evergladest megér,szórakoztató parkok (Disney World,Sea World,Universal Studio), Orlando vonzáskörzetében még Daytona Beach,Kennedy Space Center,St.Augustine is belefér(60-100mérföldes körzet).Miami Beach éjszakai klubok,beach és a belváros.Ettől délebbre Florida Keys és Key West található(buvárkodás,jetskizés,üvegfenekü hajókázás).

A kocsibérlés nélkülözhetetlen mert nagyok a távok még a városokon belül is.
Télen tényleg jó idő van bár én hordtam kabátot reggel és este mert elég csípős volt az idő.Sok cuccot ne nagyon vigyél magaddal mert úgyis fogsz venni egy csomót.Olcsóság van és nagy választék,tele van mindenhol outletekkel meg akciókkal minden.Florida az öregek és turisták paradicsoma.Ha ténylegesen Floridát választod írj és akkor pontosabb adatokkal is fogok tudni szolgálni.Most ennyi.
Csao
   szildiko 2007-10-23 13:48:26   
Hali Dénes !

 California most egy kicsit veszélyes - túl forró lett a talaj - erdőtüzet biztos láttad a tévében. Miamiban viszont nem fogsz csalódni. VERY NICE . Nem tudom mikor szeretnél indulni de ott télen nyáron meleg van. Leghidegebb idő + 25 fok még januárban is.


   Üdv' Ildikó
   Dénes 2007-10-21 12:24:59   
Sziasztok !

A következő kérdésem lenne a már amerikában jártakhoz. A közeljövőben szeretnék barátaimmal két hétre az USA-ba utazni, kizárólag nyaralás és kikapcsolódás céljából. Viszont nem tudjuk eldönteni melyik uticélt válasszuk, Californiát vagy Floridát.
California mellett szól Los Angeles, San Francisco, a közeli Las Vegas, vagy a csodás tengerpart Malibuval, esteleg Mexikó.
Florida mellett szól, hogy az igazi turistaparadicsom, Miami-val és Orlandoval az élen, illetve a közelben található Bahama-szigetek is.
Szerintetek melyiket érdemes választani?

Előre is köszi, Dénes
<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - www.usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel