.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: Üdv Vegasból !
[+] Új hozzászólás írása
   zsoci 2013-08-05 20:37:12   
Sziasztok!

Hát Én is mennék amerikába és belecsapnék valamilyen érdekházasságba is. a költségeket állom,de csak megbízható emberek jelentkezzenek !!!!

zsm250@gmail.com
   jr. Joseph Kancsár 2011-12-26 10:31:51   

Hi everybody

A nevem Joey magyarországon élek még de 2012 februárban megyek az USA-ba. (Florida, NewYork , Kalifornia. ide mindenféleképp elakarok menni .

De Florida a célállomás.

Engem is érdekelne az érdekházasság és valami segédmunka az anyagi részét majd megbeszéljük.

 

e-mail:

 joey075@citromail.hu

mobil:

 06702989727

   Dettie 2011-03-18 20:19:03   

Szia Karesz! Teljesen igazad van. En is jartam es eltem mar Europa minden varosaban, majd elkerultem Miamiba es Vegas-ba es beleszerettem az emberekbe. Annyira mas mindenki es meg viccesek is! Ezert is hajtanek az allampolgarsara de 28 eves egyedul allo szoke lanykent szinte eselyem sincs barmilyen vizumra. Ezert kerestelek fel hatha lenne olyan ismerosod aki hazasodna (termeszetesen amerikai allampolgar). Az anyagi reszet emailben meg tudnank beszelni. Mindent allnek a proceduraval kapcsolatban. Mar haromszor voltam Miamiban es vegig ezek utan az emberek utan kutattam de senkit nem talaltam eleg megbizhatonak, ezert gondoltam talan a magyarokkal tobbre jutok.

Ha esetleg volna ram idod, beszelhetnenk : asterie09@hotmail.com

   Karesz 2011-01-29 08:45:27   

Hye! :-)

Én Vegas-ban dolgozok kinn londínerként. Nagyon jól érzem magam kinn, egy haverommal rándultunk ki az USA-ba, a bér ugyan nem sok 2000 dollár, tehát Angliában többet is lehet keresni, mert ott is megfordultam, de az amerikai életérzést nem lehet összehasonlítani a rideg angolokkal. Itt sokkal kedvesebbek az emberek, ja és nincs köd, és nem esik folyton az eső. Ami még jobb, hogy az árak, főleg a benzin sokkal olcsóbb mint Angliában. Szóval mindenkinek ajánlom, persze akinek kizárólag a pénz számít az menjen Angliába, mert azt elismerem, hogy az utazás olcsóbb, és a fizu is több. Na de gyerekek, ez Amerika, nem a ködös albion ! :D

Et viva Las Vegas!

Bye!

<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel