.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: Kint szertnék tanulni New Yorkban
[+] Új hozzászólás írása
   Divya 2011-12-09 19:10:06   

Szia, 

 

Ezzel kapcsolatban amit én tudok, nagyon nem egyszerű.. kell hogy tudd igazolni, kb 10 ezer dollár van a számládon, hogy el tudod tartani magad az iskola alatt, már ha sikerül iskolát intézned.Ha nincs ennyi pénzed, akkor kell egy szponzor aki kezeskedik érted ,hogy finanszirozza a kint léted alatt a költségeidet, hiszen dolgozni legálisan nem lehet... feketén dolgozhatsz, de azok eléggé csicska munkák, mint mosogatás, vagy takaritás, stb.. (jó esetben napi száz dollár, 10 órára amit én hallottam..) 

   Oroszvári Csaba 2011-11-13 18:31:43   
16 éves vagyok, Budapesten élek,Fodrász iskolába járok! az álmom hogy kint éljek de gondolkoztam és rájöttem minnél hamarabb szertnék kimenni!! Egyik ismerősömtől halottam hogy egyik barátja:15 évesen ment ki New Yorkba úgy hogy tanult, dolgozott és albérletben lakott! EZ VALÓBAN LEHETSÉGES? ha igen akkor ezt az egész folyamatot hol kell elinditanom? Ha ez csak mese volt, akkor hogy lehetne valóban kimenni? De nem cserediákprogrammal!!!! ha van kint "hozzátartózóm" változtat-e valamin? Ebben kérném a segítséget! hogyant és miképp tudnám megoldani a kinti létet? előre is köszönöm!
<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel