.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum
Dallas (Texas)
Click for Dallas, Texas Forecast


Texas leghíresebb városa Dallas, közlekedési, kulturális, olajipari, kereskedelmi és tudományos központ.
Dallas
Fotó: Dallas, Texas, USA, flickr.com, by dherrera_96

Belvárosát magas toronyházak uralják, melyek nagy cégek irodáinak adnak otthont, itt érdemes felkeresni a Reunion Tower-t, melynek tetején elegáns étterem működik, innen csodálatos kilátás nyílik a városra és az azt körülvevő vidékekre. Érdemes végigmenni a város fő utcáján a Main Street-en, mely Dallas kereskedelmi központja, és ellátogatni a West End negyedbe, amely a város szórakoztató és pihenő központja, számos mozival, színházzal, bárral és éjszakai klubokkal. Finom ételeket fogyaszthatunk a Deep Ellum negyed elegáns éttermeiben, és megpihenhetünk a csodálatos Thanks-giving Square-en, ahol gyönyörű szökőkutak és virágos kertek várják az arra járókat.
Reunion Tower
Fotó: Reunion Tower, Dallas, Texas, USA, flickr.com, by neo.wave

Keressük fel a város múzeumait, a Dallas Museum of Art-ot, mely egy csodálatos művészeti gyűjteményt mutat be, és a Sixth Floor Museum-ot, mely a Kennedy gyilkosságról szól, John F. Kennedy-t a városban lőtték el 1963. november 22.-én.
Museum of Art
Fotó: Museum of Art, Dallas, Texas, USA, flickr.com, by ThornMonkey

Fantasztikus élményben lehet részünk, ha felkeressük a város népszerű parkjait, a Mountain Creek Lake Park-ot, ahol egy gyönyörű tó partján pihenhetünk, és a Fair Oaks Park-ot, ahol koncertek és színházi előadások zajlanak, valamint itt található az elbűvölő Dallas Arboretum and Botanical Gardens.
Dallas Arboretum
Fotó: Arboretum, Dallas, Texas, USA, flickr.com, by gib_l


Click for Dallas, Texas Forecast


<< vissza


usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel